Seguiu-nos a Facebook

  • Entrega a domicili:

    Entrega de les comandes ( Dilluns a Divendres) rebudes fins les 14h es serviran el mateix dia a partir de les 19h.

  • Atenció telefònica:

    93 735 77 22 de dilluns a dissabte, matins de 9h. a 14h i tardes de 16h. a 18h.

  • Pagament amb tarjeta:

    El pagament es realitzarà a l'entrega per ajustar millor els preus

On Som?

Recepta " Gazpacho Andaluz" 

  • 1 kg. de tomàquets madurs.
  • 1 pepí.
  • 1 pebrot verd.
  • 1 pebrot vermell.
  • 1 ceba.
  • 1/4 d'all.
  • Oli d' oliva verge extra.
  • Vinagre.
  • Aigüa. 

Netejem bé tots els ingredients i tallem un quilo de tomàquets en trossos grans i els afegim a la batidora. Pelem el pepí i el tallem en daus, la meitat l'afegim a la batidora i l'altre meitat la reservem com a guarnició.

Realitzem el mateix procediment amb els pebrots, els pelem en tires i la meitat l'afegim a la batidora i l'altre meitat la reservem junt al pepí com a guarnició. Finalment, piquem la ceba i l'all i l'afegim a la batidora.

S'inclou oli d'oliva, aproximadament mitg got, i sal al gust,  per últim un raig de vinagre. Si ens agrada el gaspacho més espès, per a prendre como a sopa, el podem espesar afaegint-li pa sec del dia anterior remullat en aigüa, i si ens agrada el gaspacho més líquid per a poder beure en vas, li podem afegir aigüa. Finalment, ho batem tot en la batidora fins que estiguin totes les verdures triturades i quedi la consistència desitjada. 

 

Bon Profit.