• No hay productos destacados

Síguenos en Facebook

  • Entrega a Domicilio.

    La entrega de las comandas (Lunes a Viernes) recibidas hasta las 14 horas, se servirán el mismo día a partir de las 19:00 horas. 

  • Atención Telefónica. 

    93 735 77 22 De Lunes a Sábado en horario de mañana: de 9h. a 14h y tardes de 16h. a 18h. 

  • Pago con Tarjeta:

    El pago se realizará a la entrega de la comanda para ajustar mejor los precios.

¿ Dónde estamos ?

Recepta " Gazpacho Andaluz" 

  • 1 kg. de tomàquets madurs.
  • 1 pepí.
  • 1 pebrot verd.
  • 1 pebrot vermell.
  • 1 ceba.
  • 1/4 d'all.
  • Oli d' oliva verge extra.
  • Vinagre.
  • Aigüa. 

Netejem bé tots els ingredients i tallem un quilo de tomàquets en trossos grans i els afegim a la batidora. Pelem el pepí i el tallem en daus, la meitat l'afegim a la batidora i l'altre meitat la reservem com a guarnició.

Realitzem el mateix procediment amb els pebrots, els pelem en tires i la meitat l'afegim a la batidora i l'altre meitat la reservem junt al pepí com a guarnició. Finalment, piquem la ceba i l'all i l'afegim a la batidora.

S'inclou oli d'oliva, aproximadament mitg got, i sal al gust,  per últim un raig de vinagre. Si ens agrada el gaspacho més espès, per a prendre como a sopa, el podem espesar afaegint-li pa sec del dia anterior remullat en aigüa, i si ens agrada el gaspacho més líquid per a poder beure en vas, li podem afegir aigüa. Finalment, ho batem tot en la batidora fins que estiguin totes les verdures triturades i quedi la consistència desitjada. 

 

Bon Profit.